Elérhetőségek

New Life iroda Tatabánya

Párkapcsolati tanácsadó és Internetes társkereső oktatási iroda

A tanácsadások díjáról

Az ár kialakításánál a legfontosabb szempont az volt számomra, hogy a "jelen és a jövő", harmóniában álljanak egymással, úgy határoztam meg a tanácsadások díját, hogy mindenki számára elérhető legyen most és később is.

Én nem szeretném megszabni, hogy hány alkalommal gyere majd, de javasolni fogom, hogy tudd, körülbelül mennyi idő kell, hogy célba érjünk, és eldöntheted, szükséged van-e még rám. Addig beszélgetünk rólad és a céljaidról míg el nem jutunk határozott döntéshelyzetekkel az elégedettségig.

Hogy hány alkalom lesz, segítem meghatározni, de Te magad döntöd el, végig csinálod vagy sem! Függ a problémák, konfliktusok mélységétől, a hozzáállásod hatékonyságától és a célkitűzés eredményességétől.

Az egyéni coaching kb. egy órát vesz igénybe, melynek díja alkalmanként 9.000,-Ft és minden egyes alkalommal a későbbiekben is ugyan ennyibe fog kerülni.

Ha a mondandód át csúszik egy másik órába, nyugodtan befejezheted, díjmentesen, nem foglak siettetni, fontos számomra, hogy elmond amit szeretnél! :-)

A csoportos foglalkozások 5.500,-Ft alkalmanként/fő, melyek szintén kb. egy -másfél órásak lesznek.

« Vissza az előző oldalra