Elérhetőségek

New Life iroda Tatabánya

Párkapcsolati tanácsadó és Internetes társkereső oktatási iroda

Jelentkezés

Coachingre lehet egyénileg, párosával és kis csoportokba is jelentkezni, korlátozott létszámmal, hogy biztosan legyen mindenre és mindenkire elegendő idő.

Egyéni konzultációra várom, azokat a férfiakat és nőket, akik csak egyedül szeretnének jönni, és önmaguk szeretnének választ kapni a kérdéseikre, de várom a párokat is, akik mind a ketten, együtt szeretnének bejelentkezni párterápiára.

A csoportos forma nagyban elősegíti azt, hogy több oldalról körüljárjuk a témáinkat.

A különböző nézőpontok és tapasztalatok megosztása egyértelműen segíthetik a saját és a legjobb, közös megoldásainkat, térben és időben elhelyezett történetek új nézőpontban való átlátásba helyezésével, így lehet tanulságos mindannyiunk esete.

A csoportos coaching beszélgetés minden résztvevő számára egy olyan fejlesztő folyamat, tervezés- megoldás fókuszú szemlélettel, mely hasonló helyzetben lévő egyéni és párkapcsolatban élők számára megoldást nyújthat, a szakértő coach közreműködésével, melyben szakszerű és támogató vezetést kapsz, a csoport többi tagjától pedig értékes tapasztalat-megosztásokat és visszajelzéseket.

A beszélgetéseink során a tapasztalatszerzés mellett barátságok kötődnek, kis csapatot alkotva egy erős és magabiztos egységet alkothatunk a mindennapokban is.

Az egyes alkalmak között az érintett témákhoz fűződő élményeiteket és érzéseiteket még alaposabban megfigyelhetitek, a tudatosságot növelitek, a gyakorlati elemek elmélyülnek és beépíthetitek a hétköznapokba. Meggyőződésem, hogy a csoportos coaching egy remek folyamat, melynek során az elsajátított ismeretek gyakorlati alkalmazásának tanulságait lehet elemezni, feldolgozni és az átadott ismeretanyag beépítését a napi gyakorlatba nagyon hatékonyan tudja támogatni mindenki számára.

A csoportos coachingok kis létszámúak, jelentkezni lehet csak női csoportba, férfiba és vegyes csoportba is, melyeket külön témakörökben tartunk meg.

A választható lehetőségek és a különböző témakörökben megtartandó coachingok időpontjáról a facebook oldalunkon tájékozódhatsz: Párkapcsolati Tanácsadó & Internetes Társkereső Oktató Iroda

Coachként a legfőbb feladatom, hogy egy hosszú folyamatban segítő társad legyek, segítsem a fejlődésed a megannyi változás mellett, hogy sikeresen, eredményesen, közösen célba érjünk.

A közös munkánk az együttműködés legfontosabb alappillérein nyugszik, ezek pedig az őszinteség, a nyitottság, a változni akarás és a kitartás.

Ha szeretnél változtatni, és változni, Én kitartok melletted!

Szeretettel várlak....beszélgessünk :-)

« Vissza az előző oldalra