Elérhetőségek

New Life iroda Tatabánya

Párkapcsolati tanácsadó és Internetes társkereső oktatási iroda

Magamról

Dániel András vagyok, a New Life vezető oktatója és fotósa.
Megosztom veled a történetem, hogy megmutassam neked is, hogy kell az internetes társkereső oldalakon csajozni tökéletes adatlappal, ütős bemutatkozó szöveggel és igényes fotókkal úgy, hogy megtaláld azt a nőt, akit eddig kerestél...mint Én!

Az életem egy szakaszában el jött az az idő, hogy Én is az interneten ismerkedjek, több hosszabb-rövidebb nem működő párkapcsolat után, és meg akartam végre találni a hozzám illő párt! Megtapasztaltam az internetes társkeresés megannyi lehetőségeit. Többféleképpen próbálkoztam de nem értettem a siker miért marad el!?

Aztán elkezdtem utánanézni az internetes társkeresésnek és szinte minden anyagot amit találtam, megnéztem, elolvastam és megvettem. Nagyon sok időt, energiát és nem utolsó sorban, pénzt áldoztam a tanulásra. Hosszú hónapokon keresztül tanultam és készültem a nagy napra. Elkezdtem fejleszteni önmagam,kísérletezni és tökéletesíteni a tanultakat és felkészülten, tele önbizalommal elkezdtem a társkeresőn keresgéli.

A korábbihoz képest sem voltam már önmagam, tele voltam információval, magabiztosságot adott és kellő önbizalmat a tovább lépéshez! A sikerek és az eredmények azonnal jelentkeztek. Most már Én válogattam a társkeresőn, óriási élményekkel és sikerekkel teltek a napjaim, egyik randi követte a másikat és azért kezdtem el ezt a társkereső oktatást, hogy megmutassam mindenkinek aki nem hiszi, Én így találtam meg az igazi társamat, az igazi páromat, azt az egyetlen egyet, akivel azonosulni tudok, aki hasonló személyiségű és intelligenciájú, aki hozzám illik!

« Vissza az előző oldalra