Elérhetőségek

New Life iroda Tatabánya

Párkapcsolati tanácsadó és Internetes társkereső oktatási iroda

Rólam

Szeretettel köszöntelek!

Boros Andrea vagyok, a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet képzett tanácsadója. Párkapcsolati coachként, házassági tanácsadóként és "face to face" trénerként segítek egyéneknek és pároknak házassági és párkapcsolati konfliktusok kezelésében.

A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti a párkapcsolatban, a coach támogatja és bátorítja a klienset a változási folyamatban, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások a problémák megoldásában.

Az én genesisem

Miért választottam ezt a hivatást? Mert a párkapcsolati tanácsadás egy segítő tevékenység és szeretnék, még nagyon sokáig segíteni az embereknek, hogy megértsék nem nehéz és bonyolult dolog boldog párkapcsolatban élni, csak meg kell tanulnunk Önmagunkat, a másikat a helyzeteket és mind ezt kezelni. A boldog élet nem nagy dolgokon múlik, csak hinni kell önmagunkban, a változásban és meg kell értenünk egymást, a párkapcsolatunkat, hogy az egymáshoz képest is, és külön-külön is jól működjön.

Mivel többek közt kereskedelemben dolgoztam, sok lehetőségem volt emberekkel beszélgetni. Rengeteg sorsot és élethelyzetet, esettanulmányt ismertem meg, barátok, ismerősök, munkatársak életét kísérhettem az elejétől a végéig és lehettem részese életüknek. Kíváncsi voltam, mi az a probléma ami olyan konfliktust szül a párok között, hogy azt nem sikerül időben felismerni és helyrehozni, miért reagálnak úgy dolgokra ahogy és miért nem szeretik már egymást úgy mint korábban, mit lehet értük tenni!?

Elkezdtem mélyebben a pszichológia területeivel foglalkozni. Tanultam az érzelmek és a figyelem pszichológiájáról, magatartás tudományról a társalgás művészetéről, milyen gondolatok rejlenek a szavak mögött, gondolatolvasásról amit gesztusokból olvashatunk ki, mit árul el a testbeszédünk, kézírás és arc elemzést is tanulgattam, hogy könnyebben megértsem az embereket, a problémáikat és sokkal felkészültebben tudjak hasznos tanácsot adni.
Az évek alatt kellő rálátással és tapasztalattal segíthettem azokon, akik a párkapcsolati nehézségeikkel elakadtak és bizalommal fordultak hozzám.

Így ismertem meg és lettem szerelmese az előadásaiknak és az írásaiknak a következő embereknek akiket nagyon csodálok és szeretek: Nyitott Akadémia nagyjai: Dr. Almási Kitti, Pál Feri, Prof. Dr. Bagdi Emőke, Böjte Csaba, Müller Péter, Vekerdy Tanár Úr, Csernus Imre, Ranschburg Jenő, Popper Péter, F. Várkonyi Zsuzsa, Tari Annamária és nem utolsó sorban a mesterem, aki elindított a tanításával a pályámon: Dr. Mészáros Ádám.

Legyen bátorságunk, akaratunk és kitartásunk változni, változtatni, és higgyünk önmagunkban.
« Vissza az előző oldalra